Coachingpromenad - på tu man hand

Första coachingpromenaden gör vi i Visby 

För de fortsatta samtalen kan vi välja andra vackra platser runt om på ön. Årstiden och din nyfikenhet på nya platser bestämmer val av plats. Jag känner till många vackra platser på ön:)

 

Mellan samtalen får du uppgifter som ska hjälpa dig att ta tag i din situation. Uppgifterna får dig att fundera på dina känslor och dina tankar kring olika saker i din vardag. Du kommer att komma underfund med vad som verkligen känns rätt för dig, vad du vill få till för förändring och hur du ska komma dit.

 

Du kommer att märka att mycket "händer" redan när du berättar för mig om hur du upplever din situation. Det är ofta så det är - man får perspektiv på sin situation av att prata högt med någon om det man går och funderar på.

 

Av olika anledningar har du kanske inte någon i din omgivning som du vill delge allt.

Det är då en livscoach är så bra. Förutom att jag har tystnadsplikt så är skillnaden mot att prata med en vän att jag inte lägger in mina egna personliga värderingar i vad du ska göra och inte göra. Jag finns däremot som hjälp för att du ska komma fram till vad du vill göra utifrån vad du tycker och vad du tänker och vad som känns bra för dig.

Och vad som är bra för dig - det är det bara du själv som vet - det ska bara plockas fram - och våga utföras. Visst är det härligt! Att alla svar finns inom oss själva!

 

Det känns mycket lätt och naturligt att prata under en promenad, dessutom får du alla fördelar med frisk luft och motion på köpet:)

 

 Välkommen att boka din 1:a (?) coachingpromenad!