Klintkustvandring 3 dagar i maj 2020

ca 2 mil
Kristihimmelsfärdshelgen 21-23 maj 2020

Denna vandring har fokus på det kontemplativa och vilsamma i att vistas i skog och mark. Vi vandrar därför under tystnad och i vår egen takt. Under dessa tre vandringsdagar får du möjlighet att med hjälp av naturen varva ner och hitta ett inre lugn samtidigt som du fylls med ny kraft och energi. Under dessa dagar ska vi med enkla övningar hjälpa dig att använda naturen för ditt välmående!  

De tre dagsetapperna är lättvandrade med ca 7 - 8 km vandring per dag. Vi vandrar mestadels i naturreservat längs stigar uppe på klintar med vyer över stränder, ensliga fiskelägen och strandskogar. Du bär endast dagsutrustning med mat och dryck. Vi utgår från Visby varje dag och fortsätter vandringen där vi slutade dagen innan.

Jag arrangerar denna vandring tillsammans med Inga-Lena Östbrant som är biolog/ekolog, rosenterapeut samt under utbildning till skogsbadsguide. Vi är båda Gotländskor med stort intresse för öns natur- och kulturlandskap och hur vi kan hitta hälsa och välmående genom att vistas i dess närhet.

Detta ingår:
- Transport till och från Visby varje dag.
- Två lättare fältluncher samt två enklare kvällsmåltider tillagade i fält.
- Möjlighet att fylla på kaffe/te vatten i egen termos innan vi ger oss iväg på
  morgonen.
- Tydliga vandringskartor.
- Övningar för välmående med hjälp av naturen.

Tillkommer:
- Flyg eller färja till Visby.
- Valfritt boende.
  Om du önskar och har egen utrustning, tält eller hängmatta/hammock, så är det möjligt     att övernatta efter varje dags vandring i naturen. Meddela oss om det alternativet är      aktuellt så att vi kan förbereda med vatten och ev andra önskemål.

- Egen försäkring om skador eller annat uppstår.
Vi fråntar oss allt skadeansvar och även för ev borttappade eller stulna personliga tillhörigheter. Vi gör givetvis allt för att hjälpa er utifrån de förutsättningar som vi har om något oförutsett inträffar.

Denna vandring har 8 platser. Hundar kan inte delta eftersom det är begränsat platsantal och många intresserade.


Bokning:
- Anmälan sker till Inga-Lena Östbrant: ziwadog@gmail.com
- Efter bekräftelse om plats i gruppen betalas anmälningsavgift på 500 kr och bokningen är då bindande. (återbetalas inte vid återbud men kan överlåtas till annan person)

- När bokningsavgiften inkommit översändes information via mail om samlingsplats, diverse tips samt faktura på resterande 1500 kr.

- Eftersom det är attraktivt att resa till Gotland rekommenderar vi att boka både resa och boende så snart du fått en plats i gruppen. Visby har boenden i många prisklasser. Du väljer vad som passar dig.


Datum: 21-23/5 2020

Kostnad för tre dagars vandring: 2000 kr per person.

Anmälan och övriga frågor till
Inga-Lena Östbrant:
 ziwadog@gmail.com